Over Ons

Over ons:

Slijp en Polijst bedrijf H.E.D. is al ruim 30 jaar een icoon binnen Heerhugowaard en omstreken. Met werk van bedrijven uit de regio maar ook van ver daarbuiten zijn wij uw slijp en polijst professional. Al drie generaties op rij is al onze kennis voort gezet en binnen de familie gebleven.

Wat Slijp en Polijst bedrijf onderscheid van andere bedrijven is onder meer kwaliteit boven kwantiteit. Als wij het idee hebben dat wij het niet tot een gewenst resultaat komen dan zullen wij niet aan de klus beginnen.

 

Geschiedenis:

Sinds de oprichting in 1986 door G.J. Peeren en G.C. Peeren zijn we een aantal stadia’s doorlopen. Zo was aanvankelijk de hoofdzaak het reviseren en onderhouden van laadkleppen van vrachtwagens en het bouwen van sier hekwerken.

Dit speelden zich af in een oude koolschuur aan de Veenhuizerweg 11b te Heerhugowaard Noord. In die schuur waren nog een aantal machines aanwezig en deze zijn toen langzaam aan in gebruik genomen. De meeste van die machines gebruiken wij tot de dag van vandaag nog.

Na ruim een jaar is G.C. Peeren verder gegaan in de laadkleppen en is G.J.Peeren verder gegaan met de slijperij/polijsterij. Enkele maanden daarna ben ik A.S. Peeren ingestapt bij mijn vader. In 1993 hebben we een nieuw pand betrokken aan de Galvanistraat 20 in Heerhugowaard op het Industrieterrein ‘De Zandhorst’.

In 2002 is mijn vader met pre-pensioen gegaan , maar was nog dagelijks in de werkplaats te vinden om mij hier van zijn kennis te voorzien Helaas is hij op 13-06-2008 overleden , maar ik gebruik nog steeds zijn visie en zijn werkwijzes.

Vanaf 1 Juli 2016 zal M. Peeren ook zijn entree doen binnen het familie bedrijf. Samen zullen wij in staat zijn om meer werk te kunnen afleveren en eventuele buiten klussen resulteren dan ook niet direct in een dichte deur.